Om Extemplo Holding AS
Extemplo Holding AS

Vi har 10+ års erfaring på dette feltet.

Hos Extemplo Holding AS kombinerer vi lidenskap for håndverk med en kompromissløs tilnærming til kvalitet. Siden vår oppstart i 2015 har vi bygget et solid rykte som en pålitelig totalleverandør av bygg- og håndverkstjenester.

Vi tror på å levere helhetlige løsninger som møter våre kunders behov fra start til slutt – alltid med fokus på presisjon, profesjonalitet og høy standard.

345

Prosjekt ferdig

12k

Fornøyde kunder

09

Priser vunnet

Vår historie

Fra visjon til virkelighet: Skreddersydd Construction Excellence av Extemplo Holding AS

Extemplo Holding AS ble grunnlagt av Dariusz Zachara, en erfaren entreprenør med en visjon om å tilby komplette og skreddersydde byggeprosjekter. Fra vårt første prosjekt til i dag, har vi vokst til et robust team bestående av fem dyktige ansatte og et nettverk av nøye utvalgte samarbeidspartnere.

Gjennom årene har vi fullført en rekke suksessfulle prosjekter, fra små renoveringer til store nybygg, alltid med samme dedikasjon til kvalitet.

Vår tilnærming

Forpliktelse til presisjon: Vår strategiske tilnærming til hvert prosjekt

Vi i Extemplo Holding AS forstår at hvert prosjekt er unikt. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tilpasses dine spesifikke behov og ønsker. Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen – fra idé og prosjektering til ferdigstillelse. Dette betyr at du kan føle deg trygg på at alle deler av prosjektet håndteres med den største omhu, uten unødvendige kostnader eller komplikasjoner.

Vi tror på tett samarbeid med våre kunder. Gjennom hele prosjektet holder vi deg oppdatert og involvert, slik at du alltid vet hva som skjer og føler deg trygg på at vi leverer i henhold til dine forventninger. Vårt mål er ikke bare å fullføre et prosjekt, men å bygge langvarige relasjoner med våre kunder basert på tillit og gjensidig respekt

Våre verdier

Kjerneverdier som definerer vår forpliktelse til fortreffelighet

Hos Extemplo Holding AS er det våre kjerneverdier som driver alt vi gjør. Vi er forpliktet til fortreffelighet, integritet og innovasjon, og sikrer at hvert prosjekt gjenspeiler vår dedikasjon til kvalitet og kundetilfredshet. Disse verdiene styrer vår tilnærming og definerer vår suksess.

Kvalitet

Vi kompromisser aldri på kvalitet. Hver detalj teller, og vi sørger for at alle våre prosjekter lever opp til de høyeste standarder.

Pålitelighet

Du kan stole på oss til å levere som avtalt, til riktig tid og pris. Vi holder det vi lover.

Innovasjon

Vi søker alltid nye måter å forbedre oss på, og er åpne for de nyeste teknologiene og metodene som kan gi deg et bedre resultat.

Kundebasert

Våre kunders tilfredshet er vårt fremste mål. Vi lytter, tilpasser oss og leverer løsninger som oppfyller deres behov.

Vår sertifisering og godkjenninger

Akkrediteringer og godkjenninger: Sikre kvalitet og samsvar

Godkjenninger

Extemplo Holding AS er stolt av å være en godkjent våtromsbedrift med sentral godkjenning, og medlem av NDVK og Startbank. Dette er din garanti for at vi følger bransjens beste praksis og leverer arbeid av høy kvalitet.

Partnerskap

Med Extemplo Holding AS får du mer enn bare en leverandør – du får en partner som er dedikert til å realisere dine bygge- og håndverksdrømmer. Vi er klare til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt, og ser frem til å vise deg hva vi kan oppnå sammen.

Hvorfor oss

Hvorfor Velge Extemplo?

Oppdag hvorfor Extemplo Holding AS er det ideelle valget for dine konstruksjons- og håndverksbehov. Med en forpliktelse til eksepsjonell kvalitet, et dedikert team og en merittliste med vellykkede prosjekter, tilbyr vi mer enn bare tjenester – vi leverer løsninger som er skreddersydd for din visjon. Velg Extemplo for pålitelighet, ekspertise og et partnerskap som sikrer at prosjektet ditt lykkes.

Totalentreprenør med bred kompetanse

Vi dekker alle aspekter av byggeprosessen, fra grunnarbeid til ferdigstillelse, slik at du slipper å forholde deg til flere ulike aktører.

Erfarne fagfolk

Vårt team består av dyktige håndverkere med lang erfaring innen sine respektive fagområder.

Kvalitetsgaranti

Vi utfører alt arbeid etter strenge kvalitetskrav, slik at du kan være trygg på at resultatet holder høy standard.

Sertifiseringer og godkjenninger

Extemplo Holding AS er godkjent våtromsbedrift, har sentral godkjenning, og er medlem av Startbank og NDVK.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud

Vi kommer til avtalt tid for å gi deg gode råd og tips til hvordan ditt prosjekt kan utføres på best mulig måte. Etter befaringen mottar du et uforpliktende tilbud med full oversikt over hva som må gjøres – helt uten overraskelser.

Våre Prosjekter

Våre siste prosjekter

Ta en titt på noen av våre tidligere prosjekter og se hvordan vi har hjulpet kunder med å realisere sine visjoner.