Hvorfor oss

Hvorfor Extemplo er det riktige valget

Hvorfor oss

Hvorfor Velge Extemplo?

Oppdag hvorfor Extemplo Holding AS er det ideelle valget for dine konstruksjons- og håndverksbehov. Med en forpliktelse til eksepsjonell kvalitet, et dedikert team og en merittliste med vellykkede prosjekter, tilbyr vi mer enn bare tjenester – vi leverer løsninger som er skreddersydd for din visjon. Velg Extemplo for pålitelighet, ekspertise og et partnerskap som sikrer at prosjektet ditt lykkes.

Totalentreprenør med bred kompetanse

Vi dekker alle aspekter av byggeprosessen, fra grunnarbeid til ferdigstillelse, slik at du slipper å forholde deg til flere ulike aktører.

Erfarne fagfolk

Vårt team består av dyktige håndverkere med lang erfaring innen sine respektive fagområder.

Kvalitetsgaranti

Vi utfører alt arbeid etter strenge kvalitetskrav, slik at du kan være trygg på at resultatet holder høy standard.

Sertifiseringer og godkjenninger

Extemplo Holding AS er godkjent våtromsbedrift, har sentral godkjenning, og er medlem av Startbank og NDVK.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud

Vi kommer til avtalt tid for å gi deg gode råd og tips til hvordan ditt prosjekt kan utføres på best mulig måte. Etter befaringen mottar du et uforpliktende tilbud med full oversikt over hva som må gjøres – helt uten overraskelser.

Vår sertifisering og godkjenninger

Akkrediteringer og godkjenninger: Sikre kvalitet og samsvar

Godkjenninger

Extemplo Holding AS er stolt av å være en godkjent våtromsbedrift med sentral godkjenning, og medlem av NDVK og Startbank. Dette er din garanti for at vi følger bransjens beste praksis og leverer arbeid av høy kvalitet.

Partnerskap

Med Extemplo Holding AS får du mer enn bare en leverandør – du får en partner som er dedikert til å realisere dine bygge- og håndverksdrømmer. Vi er klare til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt, og ser frem til å vise deg hva vi kan oppnå sammen.